ADO-selectie maakt zich even niet druk om premiestelsel

10 december 2016, 10:59

De spelergroep van ADO Den Haag moet het dit seizoen nog altijd stellen zonder premies, omdat er nog steeds geen akkoord bereikt is met de clubleiding. Toch maakt het zwalkende team zich daar even niet zo druk om, vanwege de problemen die de club momenteel heeft met eigenaar Hui Wang. Dat geeft aanvoerder Aaron Meijers aan.

De selectie maakt zich volgens de captain niet druk om het premiestelsel. "Daar zijn wij totaal niet mee bezig als spelersgroep", zegt de linksback, die overigens geblesseerd is, tegen Omroep West. "Het is een bijzaak. Op dit moment laten we zoals het is. Er zal wel over gesproken worden, maar op dit moment heeft de club andere dingen aan haar hoofd."

Aanvaller Ruben Schaken sluit zich aan bij de teksten van Meijers. "Natuurlijk wordt er weleens iets over gevraagd, omdat het best lang duurt. Maar aan de andere kant: als je het met terugwerkende kracht ontvangt, is dat ook prima. Je zal het ermee moeten doen. Als het bestuur nog niet besloten heeft wat er betaald gaat worden en of er betaald kan worden, dan kun je op je kop gaan staan, maar dan gebeurt het niet. Maar iedereen staat erachter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen