Martins Indi haalt opgelucht adem, Koeman wil shoppen

9 december 2016, 12:38

Bruno Martins Indi leek een kaakbreuk te hebben opgelopen, maar de schade bij de Nederlandse verdediger valt toch mee. De speler van Stoke City is weer fit genoeg om dit weekend in actie te komen tegen Arsenal.

Dat heeft Stoke-manager Mark Hughes bevestigd. "Gelukkig gaat het weer goed met Bruno. Hij kan met ons meereizen naar Arsenal", aldus de trainer, die Martins Indi zag uitvallen in het duel met Burnley. "Het was een verschrikkelijk incident. De schade had veel groter kunnen zijn", aldus Hughes, die tegen Arsenal ook weer de beschikking heeft over Marko Arnautovic.

Koeman wil winkelen

Ondertussen wordt manager Ronald Koeman van allerlei kanten gevraagd over transferactiviteiten die deze winter bij Everton zal plaatsvinden. Het lijkt erop dat de Nederlandse trainer zijn ploeg wil versterken, omdat Yannick Bolasie zwaar geblesseerd is aan zijn knie. "De noodzakelijkheid is nu groter", aldus Koeman volgens de BBC. Hij liet eerder weten dat hij gecharmeerd is van Memphis Depay, maar hulde zich nu in nevelen over de aanvaller van Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen