Sparta ziet definitief af van Kaars: "Jammer hoe het gelopen is"

8 december 2016, 10:31

De overstap van Dennis Kaars van de amateurs van asv De Dijk naar Sparta is definitief van de baan, dat meldt Het Parool. Hoewel de clubs dicht bij een financieel akkoord zouden zijn gekomen, besloten de Rotterdammers op het laatste moment toch zich terug te trekken.

De uitleg is dat Sparta te weinig tijd had om de 'kwaliteiten van Kaars grondig te beoordelen'. "Ik ben niet heel boos of teleurgesteld, maar het is wel jammer hoe het is gelopen", vertelt de spits, die in november een periode meetrainde op Het Kasteel. "Ik neem niemand iets kwalijk, maar het is zonde dat het zo moeizaam is verlopen en het daardoor niet is gelukt."

Overigens is de deur naar het profvoetbal wat Kaars betreft nog niet dichtgeslagen. "Misschien dat andere clubs nog een scorende spits kunnen gebruiken, die mogen me altijd bellen. Ik geef niet op na de eerste mislukte poging."

Ook een belletje uit Rotterdam behoort volgens hem in een latere fase nog altijd tot de mogelijkheden. "Sparta heeft gezegd dat ze me in de gaten zullen houden. Ik hoop dat ze na dit seizoen nog steeds interesse hebben. Het zou op mijn leeftijd een mooi avontuur zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen