Brugge blijft puntloos: "Komen soms tekort op dit niveau"

8 december 2016, 10:13

Roemloos, zo was de aftocht van Club Brugge woensdagavond uit het Champions League-toernooi. De Belgisch kampioen pakte in de groepsfase geen een punt. Ook thuis tegen FC Kopenhagen werd er met 0-2 verloren door de ploeg van Michel Preud'homme.

"Deze kern is sterk genoeg voor het Belgische niveau, maar op het niveau van de Champions League komen we soms tekort", zo luidt de conclusie van de oud-trainer van FC Twente tegenover Sporza. "In België hebben we alles gewonnen (de competitie, beker en supercup, red.). Wat kan je meer vragen?"

"In deze Champions League is duidelijk geworden dat we tegen fysiek sterke teams als Leicester en Kopenhagen lengte en kracht tekort komen", vervolgt Preud'homme. "We begonnen wel goed, maar zo'n eerste tegengoal is dodelijk."

De ploeg van Stefano Denswil, Ruud Vormer en Ricardo van Rhijn kan zich nu volledig focussen op de competitie. Zondag wacht namelijk de topper tegen RSC Anderlecht. "Daarin zullen we doen wat we kunnen. De wedstrijd bij Anderlecht is al jaren moeilijk voor ons. Dat is zo met mij als trainer en dat was voor andere trainers zo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen