Bacca verlaat training AC Milan en dreigt Roma-uit te missen

6 december 2016, 17:16

Carlos Bacca staat al twee weken aan de kant bij AC Milan en het lijkt nog wel even te duren voor hij weer zijn rentree maakt. Volgens Sky Italia verloopt herstel van zijn spierblessure niet heel voorspoedig en kan hij dit weekend nog niet in actie komen.

De verwachting was aanvankelijk dat hij het treffen met directe concurrent AS Roma van aanstaande maandag wel zou kunnen halen. Dinsdagmorgen verliet hij echter alweer heel snel de training, waardoor het erop lijkt dat de trip naar Rome aan zijn neus voorbijgaat.

Bacca begon ijzersterk aan het seizoen bij AC Milan met een hattrick in het openingsduel tegen Torino. Vervolgens scoorde hij in drie van de zes wedstrijden, maar daarna bleef de treffers van de Colombiaan uit, al is hij nog wel altijd clubtopscorer.

Overigens had AC Milan in de duels zonder Bacca zeker geen gebrek aan doelpunten. Op bezoek bij Empoli werd er met 1-4 gewonnen en thuis tegen Crotone kwam daar een 2-1 zege bij, al zijn dan uiteraard wel tegenstander die onderaan bungelen in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen