Rostov-coach: "Geen enkele speler is helemaal fit"

5 december 2016, 19:57

Op de persconferentie in aanloop naar het belangrijke duel met PSV van dinsdagavond, heeft FC Rostov-trainer Ivan Daniliants zijn zorgen uitgesproken over zijn team. Volgens de oefenmeester heeft het tot dusver zware seizoen van de nummer zeven van Rusland er behoorlijk ingehakt bij zijn spelers.

Rostov heeft dinsdag in Eindhoven genoeg aan een remise om ten koste van PSV naar de Europa League te gaan. Dat zal niet gemakkelijk worden, denkt Daniliants. "Er is waarschijnlijk geen enkele speler te vinden die nog helemaal fit is. Ze hebben het zwaar gehad. Desalniettemin zijn we klaar voor morgen", zei hij volgens PSV.nl op het persmoment. "We geven daar veel aandacht aan."

De trainer rekent op een sterk PSV. "Ik denk dat wat PSV betreft motivatie het belangrijkste zal zijn. De wil van de spelers is heel sterk aanwezig. PSV heeft in de wedstrijden tot nu toe laten zien dat het veel kwaliteiten heeft en die kan koppelen aan een grote wil om te winnen. We zullen zien of PSV die kwaliteiten ook morgen kan ontplooien", aldus Daniliants, die in de vorige speelronde met 3-2 van Bayern München won. "Die wedstrijd was heel moeilijk en kostte veel kracht. We zijn blij met het resultaat. Desalniettemin: We hebben een moeilijk seizoen gehad en we moeten nog drie wedstrijden spelen tot de winterstop in onze eigen competitie. Voor morgen zijn we klaar, we hebben een goede instelling en willen graag winnen om punten te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen