Promes scoort en krijgt rood bij winnend Spartak Moskou

5 december 2016, 19:38

Quincy Promes zal een dubbel gevoel overhouden aan de wedstrijd van Spartak Moskou tegen Rubin Kazan op deze maandag. De aanvaller was eindelijk weer eens trefzeker voor de Russische ploeg, maar moest door een rode kaart vroegtijdig het veld verlaten. Zijn ploeg won het competitieduel wel met 2-1.

Spartak kwam in het thuisduel in de eerste helft op achterstand, maar Promes trok de stand kort voor rust gelijk. De international van Oranje werkte een lage voorzet tegen de touwen. Hij was wel weer toe aan een doelpunt, aangezien hij voor Spartak al meer dan 600 minuten niet meer had gescoord.

In de tweede helft liet Promes zich ook van zijn slechte kant zien, door met geel op zak een domme overtreding te maken op een middenvelder van Rubin Kazan. Hij werd daardoor een kwartier voor tijd naar de kleedkamer gestuurd door de arbiter, die uiteindelijk een 2-1 eindstand op het wedstrijdformulier invulde.

De club van Promes staat door de zege in de zestiende competitiewedstrijd bovenaan in de Russische competitie.