Zinchenko kent Rostov: "Heel sterk in de counter"

5 december 2016, 15:05

De spelers van PSV kennen FC Rostov nog wel van het eerste duel met de Russen in de poulefase van de Champions League, maar Oleksandr Zinchenko had voor dit seizoen al weleens tegen deze tegenstander gespeeld. De oud-speler van het Russische Ufa en de huurling van Manchester City kijkt vol optimisme uit naar het duel met Rostov van dinsdagavond, waarbij een toegangsbewijs voor de Europa League op het spel staat.

"We hebben het spel van FC Rostov goed bestudeerd en de sterke en zwakke punten in kaart gebracht. We moeten morgen winnen", zegt Zinchenko op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen de Russen. "We kijken erg uit naar de wedstrijd en zijn op dit moment optimistisch voor morgen. We staan te popelen om het veld op te gaan. De sfeer is zeer positief. De winst is ons doel en we gaan er alles aan doen om dat te bereiken", aldus de Oekraïner. "We hebben de afgelopen wedstrijden geanalyseerd en verwerkt en willen de ervaringen gebruiken om verder te gaan en beter te worden."

Rostov is dus geen onbekende voor Zinchenko. "Ik heb ervaring met wedstrijden tegen Rostov. Ik weet hoe zij in principe willen spelen", aldus de technicus, die weet dat het een defensief sterke ploeg is, die ook gevaarlijk kan zijn in de tegenaanval. "Wij hopen de sleutel te vinden om de sterke verdediging van Rostov open te breken. Ze hebben ook een sterk middenveld. Het zal niet makkelijk worden. We weten dat Rostov tevreden zal zijn met een gelijkspel, maar we weten ook dat ze heel sterk kunnen zijn in de counter. We hoeven niet te verwachten dat ze alleen maar zullen verdedigen. Ik denk dat we alles in huis hebben om voor een positieve afloop te zorgen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen