Maduro mag transfervrij weg; belangstelling uit Spanje

5 december 2016, 09:10

De kans is klein dat Hedwiges Maduro na de winterstop nog speler van FC Groningen is. De controlerende middenvelder is uit beeld geraakt bij de eredivisionist uit het noorden van het land en stevent af op een transfervrij vertrek. Groningen hoeft namelijk geen transferbedrag te ontvangen voor de oud-Ajacied.

Voor Maduro is het geen lastig vraagstuk: hij wil Groningen heeft liefst deze winter verlaten. "Mijn zaakwaarnemer Rodger Linse heeft zwart-op-wit dat ik transfervrij weg mag. Mijn salaris drukt te zwaar op de begroting", geeft Maduro aan in gesprek met De Telegraaf. De 31-jarige middenvelder kwam dit seizoen slechts drie keer uit in de Eredivisie. Vorig seizoen speelde hij nog dertig competitiewedstrijden voor Groningen.

Mogelijk keert Maduro terug op Spaanse bodem. "Er is vooral belangstelling uit Spanje, uit de onderste helft van de Primera División en de top van de Segunda Division", zegt de middenvelder. "Mijn voorkeur gaat door mijn eerdere ervaringen bij Valencia en Sevilla ook uit naar Spanje, maar ik sta overal voor open."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen