Onana laat Africa Cup wellicht schieten voor Ajax

5 december 2016, 07:42   Bijgewerkt: 5 december 2016, 08:00

André Onana keepte zondagmiddag weer een puike wedstrijd voor Ajax, dat mede dankzij een 'clean sheet' van de doelman uit Kameroen met 2-0 wist te te winnen van FC Groningen. De goalie doet het eigenlijk het hele seizoen al uitstekend, waardoor het voor Ajax een aderlating zou kunnen zijn als hij in januari afreist naar de Afrika Cup. Maar wellicht komt dat er niet van.

Onana geeft in De Telegraaf namelijk aan dat hij de Afrika Cup waarschijnlijk aan zich voorbij laat gaan. "Ik heb de trainer gezegd dat ik bij Ajax wil blijven en om de titel wil strijden. De Afrika Cup is iets groots, maar ik denk dat ik daar niet heenga", stelt Onana, die wellicht de hete adem van Tim Krul ook in de nek voelt. De huurling van Newcastle United wordt steeds fitter en zou waarschijnlijk de plaats van Onana innemen als die richting de Afrika Cup is.

Ondertussen heeft Onana al tien keer de nul gehouden in achttien optredens. "Dat betekent dat we heel goed verdedigen", zo blijft hij bescheiden. "Ik kan nog veel beter, ben nog steeds aan het leren. Ik doe mijn werk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen