Bosz kritisch op Ajax: "Wij hadden beter moeten spelen"

4 december 2016, 21:12

Door met 2-0 te winnen van FC Groningen houdt Ajax gelijke tred met Feyenoord. Trainer Peter Bosz zag dat zijn ploeg het bij vlagen wel lastig had, maar ondanks zijn onvrede staat hij daar niet te lang bij stil. "We zullen nooit 34 goede wedstrijden spelen, er zal altijd een mindere wedstrijd tussen zitten."

Het hielp volgens Bosz ook niet dat Groningen goed gegroepeerd verdedigde. "Maar wij hadden ook gewoon beter moeten spelen", zegt hij op de website van de Amsterdammers. "Na enkele omzettingen hadden we de tweede helft weer meer grip op de wedstrijd. We speelden toen nog niet zoals ik dat graag wil zien. Uiteraard ben ik wel tevreden met de uitslag. 2-0 is een goede overwinning. Maar ik had liever een makkelijkere middag gehad."

Bosz sprak ook nog even apart over de teruggekeerde Anwar el Ghazi. "Anwar bracht meer diepte in ons spel. Precies zoals we dat wilden. Hij was dreigend en betrokken bij de eerste strafschop en verschillende kansen. Dat hij die eerste strafschop opeist, was eigenlijk too much. Het zal te maken hebben met zijn gretigheid."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen