Padt minder blij: "Gepakte penalty tegen PSV een meerwaarde"

4 december 2016, 20:27

Sergio Padt keerde even terug in Amsterdam bij zijn oude club, maar winnen van Ajax zat er niet in. De doelman van FC Groningen speelde zich toch in de kijker door een strafschop van Hakim Ziyech te keren. Zijn tweede gestopte penalty van het seizoen, nadat hij eerder ook al tegen PSV er een tegenhield.

"Die tegen PSV was heel mooi en had een echte meerwaarde", vertelt Padt na afloop op de website van FC Groningen. "We hebben toen met tien man gestreden om een puntje mee te pakken. Nu verliezen we met 2-0 en worden dit soort momentjes snel vergeten."

Het had volgens Padt ook anders kunnen lopen in de Amsterdam ArenA. "We hebben best wat kansen gehad, kwamen vroeg op een achterstand, maar konden daarvoor ook al scoren. Het moet dan ook allemaal meezitten om hier een resultaat te halen. We hebben vandaag gezien de kansen en het balbezit verdiend verloren."

Yoëll van Nieff was voor FC Groningen nog het dichtst bij een treffer, maar met zijn verrassende vrije trap raakte hij de paal. "De keeper (André Onana, red.) stond heel ver in de lange hoek. Ik bedacht me niet en schoot gewoon op het doel. Ik was niet helemaal tevreden want als de bal raak zou gaan was het pas echt goed uitgevoerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen