Assist Sneijder bij kleine uitzege Galatasaray

4 december 2016, 19:10

Mede dankzij een assist van Wesley Sneijder heeft Galatasaray een 1-2 zege geboekt op Kasimpasa. Ondanks een verhitte slotfase, met een rode kaart en een gemiste strafschop, pakte de ploeg van Jan Olde Riekerink de drie punten.

Het was al vroeg raak voor de bezoekers. Sneijder bracht Lukas Poldolski in stelling, die vanaf een kleine zestien meter met een schuiver voor de 0-1 zorgde. Lang leek er weinig aan de hand, maar kort na rust sloeg Kasimpasa terug. Emem Eduok tekende voor de gelijkmaker.

Lang bleef het niet 1-1, want Bruma zorgde voor de 1-2. Daarna leek Galatasaray geholpen te worden door voormalig Heerenveen-verdediger Kenny Otigba, die in een paar minuten tijd twee keer geel pakte. Toch kreeg Kasimpasa nog de kans op de gelijkmaker, maar Adem Buyuk miste een strafschop.