Kansenregen niet genoeg voor Willem II tegen Twente

4 december 2016, 16:27   Bijgewerkt: 4 december 2023, 14:56

Willem II en FC Twente hebben de punten gedeeld in Tilburg. Terwijl de thuisploeg al snel aandrong op de zege, knokte Twente zich sterk terug en werd het nog behoorlijk gevaarlijk in de slotfase. Toch bleven beide doelen leeg: 0-0.

Vleugelspelers Katuku Tshimanga en Jordy Croux waren de smaakmakers in het Koning Willem II-stadion. Al vroeg in de wedstrijd maakten zij het hun tegenstanders erg lastig. Vooral Croux was dreigend. De Belg gaf de bal tot twee keer toe perfect voor, maar zag zijn ploeggenoot Fran Sol beide keren vergeten toe te slaan. Croux was zelf ook dicht bij de 1-0 met een indraaiende poging.

Toch liet de thuisploeg het na zichzelf te belonen. FC Twente werd sterker en won steeds meer duels. De Tilburgers misten duidelijk hun aanvoerder Jordens Peters, die er al vroeg af moest met een hamstringblessure. Bovendien leken de Tukkers een man-meer-situatie te krijgen toen Funso Ojo er keihard ingleed bij Mokotjo. Twee benen vooruit, maar scheidsrechter Ed Janssen trok slechts geel.

In de slotfase waren de bezoekers uit Enschede nog dichtbij via topscorer Enes Unal. Maar dat was geflatteerd geweest, na de lange sterke fase van Willem II. Het doel bleef, ondanks een paar dubieuze wel of geen penalty-momenten, aan beide kanten leeg (0-0).

[photo,103047,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen