Van der Gaag kan leven met punt: "Prettig om dat te zien"

4 december 2016, 09:27

Ondanks dat Excelsior tot drie keer toe een voorsprong uit handen gaf tegen AZ wil Mitchell van der Gaag niet spreken van twee verloren punten. De trainer was tevreden met de manier waarop zijn ploeg een groot deel van de wedstrijd speelde, maar zag ook dat er nog verbetering mogelijk is.

Volgens Van der Gaag was 3-3 een terecht uitslag, zo gaf hij na afloop aan in gesprek met de NOS. "We hebben allebei de kans gehad om te winnen, je had misschien wat meer gehoopt zeker wanneer je in de tweede helft de 3-2 maakt. Na rust hadden we de wedstrijd sowieso meer onder controle. Maar uiteindelijk heb ik wel genoten van de dingen die mijn ploeg heeft laten zien. Het is prettig om de doelpunten terug te zien waar je op traint."

In de rust gaf Van der Gaag nog aan enkele dingen anders te willen zien. "Ik heb gezegd dat we gelijk druk moesten zetten. AZ heeft een bepaalde manier van opbouwen en dat wilden we verstoren. Dat lukte, maar op momenten dat we scoorden gingen we teruglopen", legt de trainer uit. Over Nigel Hasselbaink was Van der Gaag zeer tevreden. "Hij vult het op zijn manier in. Zeker voor een speler die op een positie speelt die niet de zijne is, doet hij het goed. Nigel heeft zijn kans gepakt toen die er was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen