Fenerbahçe en Besiktas stellen teleur in kraker

3 december 2016, 19:10

In de Turkse Super Lig is de kraker tussen Fenerbahçe en Besiktas geëindigd in een 0-0 gelijkspel. Beide topclubs uit Istanbul stelden teleur in het Sükrü Saracoglu Stadion van Fenerbahçe; ze wisten allebei niet één schot op doel te lossen. Fenerbahçe-coach Dick Advocaat gaf Robin van Persie een basisplaats, liet Jeremain Lens invallen en hield Gregory van der Wiel op de bank.

Fenerbahçe en Besiktas profiteerden zodoende niet van het puntenverlies dat koploper Istanbul Basaksehir eerder op de dag leed in de thuiswedstrijd tegen Antalyaspor (2-2). Basaksehir blijft de lijstaanvoerder in Turkije, met 31 punten uit dertien duels. Besiktas staat tweede met 29 punten, Fenerbahçe is met 25 punten de nummer drie. Galatasaray kan zondag de derde plek overnemen, daarvoor moet het winnen bij Kasimpasa SK.

Fenerbahçe komt volgende week naar Nederland voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen Feyenoord. Als de Turken donderdag in De Kuip minimaal een punt pakken, dan overwinteren ze ten koste van de Rotterdammers in het tweede clubtoernooi van Europa. Als Besiktas dinsdag wint bij Dinamo Kiev, dan is het zeker van een plek in de achtste finales van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen