Rostov en Zenit met onderling gelijkspel naar Nederland

3 december 2016, 18:59

FC Rostov en Zenit St. Petersburg reizen met een onderling gelijkspel in de benen naar Nederland voor de duels met respectievelijk PSV (dinsdag, Champions League) en AZ (donderdag, Europa League). In het Stadion Olimp 2 in Rostov aan de Don werd zaterdag niet gescoord (0-0).

Door het gelijkspel heeft Zenit nu 35 punten, waarmee het op twee punten achterstand van koploper Spartak Moskou tweede staat in de Russische competitie. De werkgever van Quincy Promes verloor donderdag met 4-0 bij Krylia Sovetov Samara, maar heeft nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van Zenit. Rostov staat met 25 punten in de subtop.

Rostov heeft dinsdag in het Philips Stadion tegen PSV aan een gelijkspel voldoende om de derde plaats in de groep veilig te stellen. Daarmee mogen de Russen verder in de tweede ronde van de Europa League, terwijl het Europees avontuur voor de Eindhovenaren dan voorbij is. Zenit is in de Europa League al zeker van een plek bij de laatste 32, maar voor tegenstander AZ staat er nog veel op het spel. Als de Alkmaarders winnen van de Russen, dan zijn ze sowieso verzekerd van Europese ovenwintering.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen