Arsenal weken zonder Debuchy, goed Liverpool-nieuws

2 december 2016, 11:25   Bijgewerkt: 2 december 2016, 11:43

Arsenal moet het momenteel al stellen zonder vaste rechtsback Héctor Bellerín en ook zijn opvolger ligt voorlopig uit de roulatie. Arsene Wenger heeft vrijdag bevestigd dat Mathieu Debuchy zes weken zal moeten revalideren van een hamstringblessure, die hij opliep tegen Bournemouth afgelopen zondag. Ondertussen heeft concurrent Liverpool wel goed nieuws ontvangen uit de ziekenboeg.

De 31-jarige Fransman startte afgelopen weekend in de basis tegen Bournemouth, maar moest al in de eerste helft de strijd staken. Debuchy staat zes weken buitenspel, weet Wenger. "Dat is zeer frustrerend, omdat hij hard heeft gewerkt om fit te worden. Maar hij is een vechter dus hij zal weer terugkomen", zegt Wenger, die hoopt dat de international snel terug is. "Doorgaans is hij sneller van blessures hersteld dan verwacht."

In tegenstelling tot Wenger, die donderdag ook al slecht nieuws kreeg over Santi Cazorla, is Jürgen Klopp wel blij met zijn ziekenboeg. De coach van Liverpool bevestigde vrijdag dat Adam Lallana en Roberto Firmino op de weg terug zijn. "Ik ben gelukkig, want ze hebben beide weer  meegetraind. Het zag er goed uit, maar we moeten afwachten hoe de reacties zijn", aldus de Duitser, die tegen Bournemouth niet kan beschikken over Daniel Sturridge. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen