Bale en Cazorla mogelijk langer uit roulatie dan verwacht

1 december 2016, 14:38

Op deze donderdag is er slecht nieuws voor zowel Real Madrid als Arsenal. Het vermoeden is namelijk dat de blessure van Gareth Bale zwaarder is dan aanvankelijk gedacht en dat hij pas in april zou kunnen spelen. Dat geldt ook voor Arsenal-middenvelder Santi Cazorla.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de enkelblessure van Bale ernstiger is dan gedacht, zo meldt het Spaanse AS donderdag. Dat betekent dat de 27-jarige aanvaller pas weer in april 2017 zijn rentree zou kunnen maken bij Real Madrid, dat zaterdag de topper tegen FC Barcelona speelt.

Wat voor Bale geldt, kan ook gezegd worden over Santi Cazorla. De middenvelder werd door Arsenal op korte termijn terugverwacht, maar de spelmaker ligt waarschijnlijk langer dan verwacht uit de roulatie. De international, die zijn achillespeesblessure in oktober opliep, kan mogelijk in april pas weer in actie komen.

Leverkusen mist Volland

Waar het nieuws over Bale en Cazorla nog geruchten zijn, kan Bayer Leverkusen op zeker tot februari niet beschikken over Kevin Volland. De 24-jarige spits, die afgelopen zomer werd overgenomen van 1899 Hoffenheim, heeft op de training namelijk een hamstringkwetsuur opgelopen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen