Joe Hart denkt niet dat zijn toekomst bij Man City ligt

1 december 2016, 09:42

Omdat Joe Hart niet op het vertrouwen van manager Pep Guardiola kon rekenen, wordt hij dit seizoen door Manchester City verhuurd aan Torino. De 29-jarige goalie voelt zich uitstekend in de Serie A en lijkt voor de toekomst geen perspectief meer te hebben in het Etihad Stadium. Daar is hij het zelf ook wel mee eens.

Zijn tijdelijke overstap naar Torino heeft Hart na een voor hem en Engeland teleurstellend verlopen EK 2016 een gewenste impuls gegeven. "Dit is de tweede keer dat ik voor een seizoen verhuurd ben", zegt de keeper tegen het Sky Sports-programma Soccer Saturday. "Ik ben niet naar Torino gestuurd om te zien hoe ik het doe of hoe ik mij ontwikkel. Ik ben uitgeleend omdat ik niet gewild was. Ik hoef hier niet aan Man City te bewijzen wat ik kan. Ik ziet hier, omdat ik verder moet kijken. Ik denk niet dat Manchester City in de weg zal staan als er na dit seizoen een ander club voor mij komt", aldus Hart.

Guardiola zag het niet echt zitten in Hart. "Na het EK was hij wat gereserveerd richting mij in een gesprek. Ik zei dat het eerlijk was, maar dat het niet was wat ik wilde horen. Ik wilde met hem werken, maar had niet het gevoel dat het een goede kant op ging. Ik had het gevoel dat ik niet zou keepen", aldus de doelman van Engeland. "Ik ging naar de directeur en zei 'je wilt liever dat ik ga, hè?' Hij heeft me niet gestopt. Ik wilde wel strijden, maar je moet slim zijn in het uitkiezen van je gevechten."

Claudio Bravo staat dit seizoen onder de lat bij Manchester City.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen