Mourinho bekeek duel United op 'geheime locatie'

Mourinho bekeek duel United op 'geheime locatie'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 december 2016 – Omdat José Mourinho een schorsing uitzat, nam hij woensdagavond niet plaats in de dug-out van Manchester United voor de League Cup-wedstrijd tegen West Ham United. Toch had hij tijdens de met 4-1 gewonnen bekerwedstrijd contact met zijn staf, zo liet hij naderhand weten aan BBC.

"Het is een geheim waar ik de wedstrijd keek", zei hij mysterieus. "Maar ik had contact met de bank", verzekerde de Portugees. Hij mocht door de schorsing niet in de dug-out plaatsnemen, maar kon in de rust zijn spelers wel toespreken. "Ik kon ze in de ogen kijken en bovendien vertrouw ik mijn staf om het team tijdens de wedstrijd te leiden."

United zegevierde met 4-1, tot vreugde van de Portugees. "We wonnen gemakkelijk, met mooi en aanvallend voetbal", vervolgt hij zijn relaas op de clubwebsite. "Mooie goals en goed spel zorgen voor echte blijdschap. Ik ben blij met dit resultaat", aldus de coach, die door de zege met zijn team de halve finale van de League Cup heeft gehaald. Daarin is Hull City de tegenstander.

Reacties

gerelateerd