Galatasaray en Fenerbahçe winnen niet in Turkse beker

30 november 2016, 20:34

Zowel Galatasaray als Fenerbahçe is woensdagavond zonder overwinning gestart aan de groepsfase van het bekertoernooi, waarin de nummer twee in alle groepen van vier doorgaan naar de laatste zestien.

Galatasaray kwam in de eigen Turk Telekom Arena niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Elazigspor. Galatasaray kwam na een flinke blunder in de defensie van de tegenstander door Lionel Carole op 1-0, maar kon de voorsprong niet vasthouden. Een late penalty van Murat Kayali zorgde voor een puntendeling. Wesley Sneijder bleef op de bank bij Cimbom, waar Nigel de Jong 25 minuten voor tijd inviel. Naast Galatasaray en Elazigspor zitten ook Tuzlaspor en 24 Erzincanspor in Groep E. Tuzlaspor won zijn openingsduel met 4-0.

Fenerbahçe ging zelfs onderuit, tegen Gençlerbirligi. In het eigen ?ükrü Saracoglustadion dupeerde Ismail Koybasi, afgelopen weekend nog trefzeker, de ploeg van coach Dick Advocaat met een vroege rode kaart. Hoewel Guveli Yigithan de thuisploeg nog op voorsprong zette, wisten Tokelo Rantie en Irfan Can Kahveci met hun treffers de wedstrijd om te buigen in het voordeel van Gençlerbirligi: 1-2. Gregory van der Wiel speelde de hele wedstrijd en was de enige Nederlander op het veld. In Groep C won Menemen Belediyespor met 2-1 van Amed Sportif.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen