Klopp beschermt talent: "Bang voor aandacht media"

Klopp beschermt talent: "Bang voor aandacht media"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

30 november 2016 – Ben Woodburn is sinds de bekerwedstrijd tegen Leeds United (2-0 winst) de jongste doelpuntenmaker voor Liverpool ooit. Met 17 jaar en 45 dagen verbrak hij het record van Michael Owen. Na afloop wilden alle Engelse media meer weten over het jonge talent, maar daar stak trainer Jürgen Klopp een stokje voor.

"Ik ben heel blij met hem. Het enige waar ik bang voor ben is de aandacht van iedereen bij de media", aldus Klopp tijdens de persconferentie na afloop van het bekerduel. "Daarom zeg ik zo weinig over hem. We weten hoe we deze situatie moeten benaderen."

Voor Woodburn is het een goede week want hij maakte afgelopen weekend ook al zijn debuut in de Premier League. "Hij moet nog veel leren en één van die dingen is om randzaken zo lang mogelijk van zich af te houden. Maar dat is wel moeilijk. Na de wedstrijd heb ik tegen hem gezegd dat hij het goed gedaan heeft. Het was niet heel lastig, ik zou in die situatie ook gescoord hebben. Maar we weten waar Ben toe in staat is en wat hij nu al laat zien", besloot Klopp.

gerelateerd