Hahn keept weer: "Ik voelde totaal geen angst meer"

29 november 2016, 23:21

Ruim tien maanden geleden raakte Warner Hahn ernstig geblesseerd. De doelman scheurde de voorste kruisband in zijn rechterknie af en moest vervolgens een lang revalidatieproces ondergaan. Dinsdagavond kon hij eindelijk weer eens een wedstrijdje keepen.

In een duel tussen Feyenoord 2 en Chelsea onder de 23 mocht Hahn eindelijk weer eens zijn opwachting maken. Dat zijn ploeg met 2-1 verloor, kon hem weinig schelen. "Ik heb heel lang naar dit moment uitgekeken", zegt de doelman op de website van Feyenoord. "Het voelde direct weer goed, al in de eerste minuten van de wedstrijd voelde het alsof ik nooit was weggeweest. Ik voelde ook totaal geen angst meer."

"De komende tijd wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen, of dat nu in het eerste of het tweede elftal is", vervolgt een gretige Hahn. "Toen ik tekende bij Feyenoord had ik bepaalde dingen in mijn hoofd die ik wilde bereiken, alleen is dat door mijn blessure allemaal anders gelopen. Voorop staat nu dat ik weer zoveel mogelijk wil keepen."

Hahn werd 2,5 jaar geleden overgenomen van FC Dordrecht, maar eerst werd hij een seizoen verhuurd aan PEC Zwolle. Door de aanwezigheid van Vermeer en zijn blessure heeft hij zijn officiële debuut voor Feyenoord nog altijd niet gemaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen