Oranje Leeuwinnen gaan ook tegen Engeland onderuit

29 november 2016, 20:54

Voor de tweede keer in een week tijd hebben de Oranje-vrouwen een gevoelige nederlaag geleden. Na de 3-2 tegen België was ditmaal Engeland te sterk. Hoewel Nederland sterker was dan de bezoekers, werd er in Tilburg met 0-1 verloren. Jodie Taylor maakte een kwartier voor tijd de enige treffer.

Veel kansen waren er niet in de eerste helft, maar de beste waren voor Nederland. Eerst miste Ellen Jansen een goede mogelijkheid, waarna Sherida Spitse het doel ook niet wist te vinden. Aan de andere kant redde Loes Geurts eenmaal goed op een kopbal van Karen Carney.

Na rust kwamen de eerste mogelijkheden sneller tot stand, maar ook Shanice van der Sanden vond het net niet, zij schoot over het Engelse doel. De Britten kwamen zelf dicht bij de 0-1, maar Toni Duggan vond Geurts op haar weg, die bovendien nog de nodige hulp kreeg van Mandy van den Berg.

In een fase dat de Oranje-vrouwen steeds meer druk leken te ontwikkelen, scoorde Engeland. Na een rappe counter was het Taylor die gelanceerd werd en na haar rush uitstekend afrondde. Nederland kon de achterstand niet met repareren en kwam enkel nog tot een gevaarlijke kopbal van Jansen en afstandspogingen via Stefanie van der Gragt en Spitse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen