Cocu beloont Lundqvist met plek in de A-selectie van PSV

29 november 2016, 16:19

Ramon Pascal Lundqvist is door PSV-trainer bij de A-selectie gehaald. De negentienjarige middenvelder maakte dit seizoen al zijn debuut in de hoofdmacht van de Eindhovenaren met een korte invalbeurt op bezoek bij NEC en trainde veel mee, maar een officiële plek was er voor hem nog niet.

"Hartstikke mooi nieuws", zegt de Zweed op de website van de Eindhovenaren. Lundqvist kwam 3,5 jaar geleden over van Kalmar FF. "Het is de volgende stap in mijn loopbaan. Hier heb ik sinds mijn komst naar PSV voor gewerkt."

Volgens Cocu is het toevoegen van Lundqvist aan de A-selectie een logische stap. "Hij heeft over een langere periode laten zien dat hij klaar is voor de volgende stap. Daar hebben we hem nu voor beloond."

Na zijn debuut tegen NEC viel Lundqvist nog drie keer in bij PSV, waaronder in de Champions League-ontmoeting met Atlético Madrid van vorige week (2-0). Verder speelde hij dit seizoen acht keer voor de beloften in de Jupiler League. Hij scoorde daar nog niet, maar was wel goed voor drie assists.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen