Seuntjens is Man of the Match: "Mooie beloning"

29 november 2016, 15:40

Mats Seuntjens kende een prima week. Eerst maakte hij een assist tegen Roda JC, vervolgens versloeg hij donderdag met AZ het Ierse Dudalk (0-1) in de poulefase van de Europa League en afgelopen zondag rekenden de Alkmaarders eenvoudig (5-1) af met Heracles Almelo. Als klap op de vuurpijl werd Seuntjens tegen Heracles ook nog eens Man of the Match.

"Het was een heel goede overwinning met veel goals. Dat ik dan Man of the Match word, is een mooie beloning", sprak Seuntjens, die afgelopen zomer overkwam van NAC Breda, bij AZ Radio. "Ik speelde op mijn favoriete positie: rechts- of linkshalf op het middenveld. Het maakt me dan niet uit of we met de punt naar voren of achteren spelen."

Seuntjens kan met een assist tegen Roda JC, een belangrijk aandeel in de zege tegen Dundalk en de benoeming tot Man of the Match tegen Heracles dus tevreden terugkijken. "Het is een mooie week voor mij geweest. Daar kan ik nu even van genieten, maar we hebben nog een aantal belangrijke wedstrijden richting de winterstop en daar richten we ons het meeste op", aldus Seuntjens.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen