Dijkhuizen onder druk: "Nog genoeg aanknopingspunten"

29 november 2016, 10:31

NAC Breda bleef maandag in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport steken op een doelpuntloos gelijkspel en kwam daarmee voor de vierde keer op rij niet tot winst in de Jupiler League. Coach Marinus Dijkhuizen komt steeds verder onder vuur te liggen, maar zelf heeft hij er nog vertrouwen in.

"We werken er hard aan", zegt Dijkhuizen tegen Omroep Brabant. "We hebben vorige week bij Cambuur in de eerste helft nog behoorlijk gespeeld, tegen VVV thuis waren we de iets betere en die staan bovenaan. Er zijn genoeg aanknopingspunten. Tegen Helmond Sport was het heel matig, maar zo werkt het soms in het voetbal."

De kritiek op Dijkhuizen wordt steeds groter en in Breda kan het snel gaan. In de afgelopen jaren werden John Karelse, Nebojsa Gudelj en Robert Maaskant al ontslagen als coach van NAC. "Dat is ook de moeilijkheid van deze club. Dat is de laatste jaren ook wel bewezen. Helaas is er bij de club al een aantal jaar een neergaande tendens", reageert Dijkhuizen. "Op dit moment kunnen we dat helaas niet keren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen