Engelse bond klaagt Mourinho aan voor onbehoorlijk gedrag

Engelse bond klaagt Mourinho aan voor onbehoorlijk gedrag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 november 2016 – De tuchtcommissie van de FA heeft José Mourinho aangklaagd voor 'onbehoorlijk gedrag'. De Portugees werd tijdens de competitiewedstrijd tegen West Ham United naar de tribune gestuurd door scheidsrechter Jon Moss nadat hij een bidon wegtrapte.

Volgens Mourinho was de gele kaart die Paul Pogba ontving tegen West Ham United niet terecht en dat reageerde hij vervolgens af. Scheidsrechter Moss was daar niet van gediend en stuurde hem naar de tribune. De trainer van Manchester United heeft nog tot donderdagavond 19.00 uur om te reageren op de aanklacht. Het is niet de eerste keer dat de trainer dit seizoen in opspraak komt. 

Eerder al werd hij naar de tribune gestuurd tijdens de wedstrijd tegen Burnley na het beledigen van scheidsrechter Mark Clattenburg. Daar ontving hij een schorsing van één wedstrijd voor. Ook kreeg Mourinho al eens een boete van 55.000 euro nadat hij liet weten dat arbiter Anthony Taylor het duel met Liverpool beter niet kon fluiten omdat hij dichtbij Liverpool woont. 

Reacties

gerelateerd