Boze Swart belt tijdens Ajax-wedstrijd met commentator

28 november 2016, 08:17

Sjaak Swart baarde aan het einde van het afgelopen seizoen opzien, door in een interview de vloer aan te vegen met De Graafschap, dat Ajax toen op de laatste speeldag van de landstitel in de Eredivisie afhield. De Ajax-icoon heeft dit weekend weer van zich doen spreken, door tijdens het duel met sc Heerenveen de commentator van FOX Sports te bellen.

Swart baalde van wat commentator Leo Driessen zei tijdens zijn verslag, zo vertelt de commentator in zijn column voor RTL. Omdat Driessen niet opnam, besloot de oud-international diens voicemail in te spreken. "Hee Leo, hee, ja je neemt niet op hee, zag je dat niet, hoe kom je er nou bij dat dat geen penalty was? En dan ook nog eens geel geven aan Davy (Klaassen, red.) voor een schwalbe! Laat me niet lachen!", zei Swart volgens Driessen.

De 78-jarige Swart was absoluut niet te spreken over arbiter Danny Makkelie. "Die scheids, hoe heet ie eigenlijk, die kan er dus helemaal niks van, die moeten ze...( censuur)... en dan jij ook nog eens Sinkgraven een tweede gele kaart aan willen smeren, je bent al net zo erg als die spelers van Heerenveen, stelletje…(censuur)….manmanman, dat Heerenveen was toch nergens, we hadden met 6-1 moeten winnen. Maar die scheids was al weer net zo anti-Ajax als alle andere scheidsrechters. Altijd fluiten ze tegen ons… Nou de groeten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen