Piqué: "Op deze manier worden we geen kampioen"

28 november 2016, 07:53

Gerard Piqué vond het helemaal niets wat FC Barcelona zondagavond liet zien in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad. De centrale verdediger zag dat de Catalaanse topclub niets in de melk te brokkelen had in Anoeta en vindt dan ook dat Barça zijn handen mag dichtknijpen met het 1-1 gelijkspel.

Piqué is geschrokken van het niveau dat Barça liet zien in San Sebastián. De alarmbellen zijn afgegaan, aangezien komende zaterdag El Clásico tegen Real Madrid op het programma staat voor de Catalanen. De ploeg van coach Luis Enrique, die het spel tegen Sociedad 'verschrikkelijk' noemde, staat nu al zes punten achter de koploper uit de hoofdstad. Gaat de kraker verloren, dan wordt het gat dus vergroot tot negen punten. "We kunnen geen kampioen worden als we zo spelen als we nu hebben gedaan", bromt Piqué na de 1-1 tegen Sociedad.

"We hebben in ieder geval niet verloren, maar het is wel een feit dat we weer twee punten hebben ingeleverd ten opzichte van Real Madrid", aldus Piqué. "Zij waren superieur aan ons. Na een eerste helft werd het al wel wat beter in de tweede helft, maar op deze manier wordt de landstitel een lastig verhaal. Het gelijkspel is op basis van de wedstrijd nog een positief resultaat."

Piqué liep zelf een kleine blessure op tegen Sociedad. "Maar ik zal klaar zijn voor zaterdag", zegt hij richting El Clásico.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen