Hattrickheld Sow bezorgt Fenerbahçe ruime overwinning

27 november 2016, 19:09

Moussa Sow is zondag van onschatbare waarde geweest voor het Fenerbahçe van Dick Advocaat. De aanvaller produceerde een hattrick tegen Caykur Rizespor: 1-5. Fenerbahçe heeft de draai te pakken in zowel de competitie als de Europa League.

De thuisploeg kwam nog wel op voorsprong tegen Fener. Mohamed Ali Yaâkoubi was verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt. Daarna was het de beurt aan Sow. In twintig minuten tijd maakte hij een hattrick, waarbij de 1-2 vanuit een omhaal viel. Aatif Chahechouhe en Ismail Köybasi namen in de tweede helft de andere twee treffers voor hun rekening.

Fenerbahçe is al een tijdje ongeslagen en begint langzamerhand in de buurt van koploper Basaksehir te komen. De achterstand is op dit moment zes punten. Nummer twee Besiktas heeft vier punten meer. Robin van Persie deed de gehele wedstrijd mee.