Kuyt juicht besluit Gerrard toe: "Wordt een toptrainer"

27 november 2016, 10:29   Bijgewerkt: 27 november 2016, 13:28

Dirk Kuyt denkt dat Steven Gerrard alle eigenschappen bezit die van hem een toptrainer kunnen maken. De twee speelden samen bij Liverpool en volgens de Feyenoord-spits is Gerrard de beste speler met wie hij tijdens zijn loopbaan samenwerkte.

Gerrard maakte afgelopen donderdag bekend te stoppen als voetballer en zich te gaan richten op een carrière als trainer. Kuyt is allesbehalve verbaasd dat de 36-jarige Engelsman actief blijft in de voetbalwereld. "Hij is altijd al betrokken geweest bij dingen als tactiek en speelstijl. Hij keek voetbal uit alle competities, zelfs de Nederlandse", aldus de spits in gesprek met Daily Mail.

"Hij is de beste speler met wie ik ooit gespeeld heb. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat hij de voetbalwereld definitief de rug toe zou keren. Voor het geld hoeft hij het niet te doen, maar hij houdt te veel van het spelletje", vervolgt Kuyt, die zijn oud-teamgenoot zeer geschikt vindt voor het trainerschap. "Manager zijn is iets groots, maar ik denk dat hij er voor gemaakt is. Hij gaat een toptrainer worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen