Tighadouini baalt: "Excelsior is geen wereldploeg"

26 november 2016, 22:15

Vitesse blijft moeizaam presteren in de Eredivisie, de dolende ploeg van Henk Fraser wist zaterdag ook niet te winnen van Excelsior: 2-2. Aanvaller Adnane Tighadouini vindt dat de selectie van de Arnhemmers onvoldoende laat zien op het veld.

"We hebben afspraken gemaakt, maar zijn die niet nagekomen", begint de ontevreden aanvaller zijn relaas tegen Omroep Gelderland. "Op het veld lijkt het alsof de spelers denken, zo'n afstandsschot (doelpunten van Faik, red.) kan er niet in. Dat gebeurt wel. Of het onderschatting is? Geen idee, maar het zou kunnen."

De buitenspeler, die als invaller de 2-2 maakte, vond zijn team slordig in balbezit. "Met alle respect, Excelsior is inderdaad geen wereldploeg. We werken hard, maar wat we op de trainingen doen, doen we in de wedstrijden niet. We laten nu geen goed positiespel zien, dit hoort gewoon niet."

Hoewel de druk op Fraser toeneemt, stelt de oud-speler van NAC Breda dat de schuld bij de selectie ligt. "Ik sta absoluut achter de aanpak van de trainer. Het is een hele goede trainer. Het ligt niet aan hem, maar aan onszelf. Iedereen krijgt de kans en hij geeft ons de juiste dingen mee, maar toch vallen wij steeds in dezelfde fouten, dat ligt aan onszelf. We moeten in de spiegel kijken. Iedereen moet zichzelf verbeteren en het beste uit zichzelf halen om het team te laten winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen