Faik maakt er twee voor Excelsior: "Beloning voor mezelf"

26 november 2016, 21:59

De grote man aan de kant van Excelsior was zaterdagavond zonder twijfel Hicham Faik. De middenvelder zette de Rotterdammers op bezoek bij Vitesse met twee treffers op een 0-2 voorsprong, al bleek dat niet voldoende voor de zege: 2-2. De spelmaker kan leven met het gelijkspel.

"Het konden drie punten zijn, maar uiteindelijk moet je tevreden zijn", zegt de zomeraanwinst tegen RTV Rijnmond. Hij zag dat Vitesse de betere ploeg was. "Vitesse kwam veel aan de bal en beheerst het positiespel. Dan brengen ze ons in twijfel en weten wij niet waar we moeten lopen. In de tweede helft hebben ze niet veel gecreëerd, maar uiteindelijk geven we het zelf weg",  zegt Faik, die weet dat Excelsior momenteel weer goed bezig is. "We zijn ondanks de nederlagen altijd hetzelfde blijven doen. Nu komen de punten weer en daar zijn we blij mee."

Met twee afstandsschoten zorgde Faik voor een 0-2 tussenstand na veertien minuten. "Na de training blijf ik vaak een balletje schieten en als ik er dan twee maak, dan zie ik dat wel als een beloning voor mezelf. Ik probeer mijn visitekaartje af te geven en dat heb ik vandaag aardig gedaan. Kijken hoe dat volgende week is", besluit Faik, die met zijn team dan tegen AZ speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen