Matchwinnaar Schuurman: "Dit is echt schitterend"

25 november 2016, 23:59

Jari Schuurman zorgde er vrijdagavond persoonlijk voor dat Willem II op bezoek bij Go Ahead Eagles met drie punten terug naar Tilburg kon. De Feyenoord-huurling maakte kort na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. "Negentig minuten voel je wel."

Voor Schuurman was het zijn basisdebuut bij Willem II. "Ik had nog niet gescoord en ook nog niet in de basis gestaan. Tot vandaag had ik pas 43 minuten gespeeld. Nu heb ik negentig minuten gespeeld, dat voel je wel, maar het is echt schitterend om de winnende goal te maken", aldus de 19-jarige middenvelder na afloop tegenover de NOS.

Enkele jaren geleden maakte Schuurman opvallend genoeg al bijna de overstap naar Willem II. Hij speelde destijds in de C-jeugd van Feyenoord. "Ik werd bij Feyenoord op een andere positie gezet en vond het even helemaal niet meer leuk. Ik heb toen een paar trainingen bij Willem II gekeken en wilde daar misschien heen. Toen kwam ik in de B2 en heeft mijn trainer Gaston Taument me weer opgekrikt", vertelt Schuurman.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen