Dammers: "Die Ibrahimovic is zo sterk en zo groot"

24 november 2016, 23:32

Dat de naam van Wessel Dammers donderdagavond op het wedstrijdformulier van Manchester tegen Feyenoord prijkte, was een kleine verrassing. De 21-jarige verdediger speelde dit seizoen nog geen minuut, maar kreeg wel de taak om Zlatan Ibrahimovic in toom te houden. Dat lukte gedeeltelijk, maar Feyenoord verloor wel met 4-0. Dammers baalt van de zeperd.

"Uiteindelijk heb ik toch een minder gevoel, omdat we er met 4-0 af zijn gegaan", zegt hij tegen RTL7. Over zijn eigen inbreng is hij niet ontevreden. "Ik heb degelijk gespeeld. Ik wist dat ik zou beginnen en ik heb heel weinig gespeeld de laatste tijd, dus wilde geen gekke dingen doen en geen risico's nemen. Ik heb alles simpel gehouden en ik ben blij dat het zo is gegaan."

Het verdedigen van Ibrahimovic was een zware taak, geeft hij toe. "Het is heel erg lastig, want die gozer is zo onwijs sterk en zo onwijs groot. Het is heel moeilijk een duel van hem te winnen. Ik wilde niet voor hem komen, niet teveel duels aangaan. Ik wilde hem gewoon voor me houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen