Klopp verwacht in de toekomst Gerrard te verwelkomen

24 november 2016, 14:53

Dat Steven Gerrard nu gestopt is met voetballen, zegt niet direct dat hij vertrekt uit de voetballerij. De middenvelder heeft al meermaals gehint graag door te willen als coach en bij zijn oude club Liverpool is hij nog altijd meer dan welkom.

Jürgen Klopp hintte op een persconferentie kort nadat Gerrard zijn afscheid bekend had gemaakt niet voor het eerst in de voorbije weken dat het clubicoon nog altijd welkom is op Anfield Road. "Als hij op welke manier dan ook een vervolg wil geven aan zijn vorige carrière, dan zijn we altijd bereid om hem daarbij te helpen. De deur staat altijd open", zo vertelde de Duitse manager. "Ik ben er vrij zeker van dat we in de toekomst zoiets zullen aankondigen."

Klopp is nu ruim een jaar actief bij Liverpool, terwijl Gerrard daar anderhalf jaar geleden vertrok. "Toch heb ik Steven wel al ontmoet. Hij gedraagt zich niet als een legende of als iemand die zo behandeld wil worden."

Nadat Gerrard vorige maand aankondigde te vertrekken bij Los Angeles Galaxy, kwam hij deze donderdag met het nieuws om na een carrière van bijna achttien jaar te stoppen met profvoetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen