"Het zou goed zijn als Boateng weer terugkeert op aarde"

24 november 2016, 11:51

Bayern München bewees PSV woensdagavond geen al te beste dienst. De al geplaatste Duitsers gingen met 3-2 onderuit op bezoek bij FK Rostov. Dat de club daar zelf ook niet blij mee was, blijkt wel uit het commentaar van voorzitter Karl-Heinz Rummenigge.

In gesprek met Die Welt geeft hij vooral af op verdediger Jérôme Boateng, die schuldig was aan de eerste twee Russische treffers. "Hij moet weer tot rust komen", zo luidt zijn conclusie. "Sinds de zomer gebeurt hem dit allemaal iets te vaak. Het zou goed zijn voor Bayern als hij weer terugkeert op aarde."

"We hebben vooral verdedigend een bijzonder slechte beurt gemaakt. Als je tegen zo'n ploeg drie tegentreffers incasseert, dan verdien je het niet om te winnen", vervolgt Rummenigge, die zich niet geroepen voelt om zelf in gesprek te gaan met de spelersgroep. "Dat moet de trainer Carlo Ancelotti zelf doen."

Door de nederlaag kan Bayern geen koploper meer worden in groep D. Atlético Madrid is immers nog foutloos, waardoor het gat onoverbrugbaar is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen