"Als je tegen Ajax geen motivatie vindt, kan je beter stoppen"

24 november 2016, 09:55

Het verschil in de Europa League tussen Ajax en Panathinaikos had weinig groter kunnen zijn. De Amsterdammers zijn na vier speelronden al zeker van overwintering, terwijl de Grieken vechten voor hun laatste kans. Trainer Andrea Stramaccioni is echter hoopvol gestemd over de ontmoeting.

"Ik ben er zeker van dat de ArenA het beste in ons naar boven haalt", zo citeert de website van Ajax de Italiaanse trainer. "Spelen tegen een club met grote historie in een stadion als de ArenA werkt motiverend. Juist in dat soort wedstrijden wil je het laten zien. Als iemand morgen tegen Ajax geen motivatie kan vinden om het uiterste uit zichzelf te halen, kan hij beter stoppen met voetbal."

Stramaccioni beseft dat zijn ploeg dan wel beter voor de dag zal moeten komen dan tijdens de 0-3 nederlaag tegen Standard Luik in  de vorige speelronde. "Tegen Standard speelden we slecht, maar in de andere drie poulewedstrijden hebben we goed gespeeld. We waren alleen beetje ongelukkig in die duels. Daardoor staan we nu na vier duels op de laatste plaats met één punt. Het kans ons mentaal een boost geven als we de nummer 1 van onze poule verslaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen