Viergever gaat met Ajax voor groepswinst in EL

22 november 2016, 15:21

Hoewel Ajax al door is naar de knock-outfase van de Europa League, maakt dat voor Nick Viergever niets uit. De verdediger wil tegen Panathinaikos de drie punten gewoon in Amsterdam houden. Bij winst is de ploeg van Peter Bosz verzekerd van de groepswinst.

"We hebben de afgelopen wedstrijd ook van Panathinaikos gewonnen dus dat moeten we vast zien te houden", begint Viergever tegenover Ajax TV. De verdediger komt donderdag zeer waarschijnlijk weer tegenover voormalig FC Groningen-spits Marcus Berg te staan. "Hij loert altijd op een doelpunt en in de heenwedstrijd kreeg hij die ook."

Viergever verwijt de Ajax-defensie weinig bij het tegendoelpunt. "Hij stond op de goede plek en dat hoort een spits te doen. Het was vroeg in de wedstrijd en het enige wat we nu echt niet wilden was vroeg op achterstand komen in die heksenketel. Maar daarna hebben we het goed opgepakt", vervolgt de verdediger, die ondanks het feit dat Ajax al door is naar de volgende ronde gewoon drie punten wil pakken in Amsterdam. "We gaan vol voor de winst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen