Dreun voor NEC: "Geen zin om met 9-0 naar huis te gaan"

21 november 2016, 10:02

Het ging na afloop van Ajax – NEC voornamelijk over hattrickheld Kasper Dolberg, maar in het Nijmeegse kamp overheerste enorme teleurstelling voor de 5-0 nederlaag. Aanvaller Mohamed Rayhi stelt dat zijn team al vroeg in de wedstrijd de schade wilde beperken.

Binnen een uur stond de 5-0 stand op het scorebord in de ArenA. "Je hebt geen zin om met 8-0 of 9-0 naar huis te gaan. Maar 5-0 doet ook al pijn", stelt de aanvaller tegenover Omroep Gelderland. Zijn rol in de wedstrijd was beperkt. "De eerste helft had ik nog wel een paar acties en afstandsschoten. Maar de tweede helft stond ik bijna linksback en was het alleen maar tegenhouden en verdedigen. Na de 1-0 zie je dat Ajax heel veel kwaliteit heeft en ons helemaal weg speelt. Ze maken simpel vijf doelpunten. Ze konden met veel vertrouwen voetballen en dan heb je een makkelijke middag tegen NEC."

Het is na de nederlaag alarmfase één bij NEC, dat slechts twee punten boven hekkensluiter Roda JC staat. "We moeten dit accepteren en doorgaan naar Twente. Met twaalf punten zijn we slecht begonnen, dat moeten er veel meer worden. Volgende week tegen Twente moeten we er drie pakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen