Villarreal ziet concurrentie uitlopen door nipte nederlaag

20 november 2016, 22:36

Villarreal wist zondagavond niet te profiteren van het gelijkspel van FC Barcelona. Het had op een punt van de Catalanen kunnen komen. Het verloor echter met 1-0 op bezoek bij Athletic Bilbao. Valencia speelde gelijk tegen Granada (1-1) en Real Sociedad won met 1-3 van Sporting Gijon.

Valencia – Granada

Ook dit seizoen verloopt vooralsnog teleurstellend voor Valencia. De Spaanse formatie is in de onderste regionen van de competitie te vinden. In eigen stadion wist het zondag geen afstand te nemen van hekkensluiter Granada. De bezoekers kwamen op voorsprong door Mehdi Carcela-Gonzalez. Nani stelde vlak na rust een punt veilig met de gelijkmaker. Valencia staat vijftiende en twee punten boven de degradatiezone. Met vijf punten staat Granada onderaan.

Sporting Gijon – Real Sociedad

Real Sociedad beleefde een vrij eenvoudig wedstrijd op bezoek bij Sporting Gijon. Xabi Prieto zette de bezoekers na negentien minuten op voorsprong. Gijon kwam via Duje Cop terug in de wedstrijd, maar moest zijn meerdere erkennen in de gasten. Zurutuza en Inigo Martínez haalden de drie punten binnen voor Real Sociedad. Gijon staat met negen punten in de degradatiezone. Real Sociedad staat knap vijfde met evenveel punten als Villarreal.

Athletic Bilbao – Villarreal

In de strijd om de bovenste plekken moet Villarreal voorlopig een pas op de plaats maken. Op bezoek bij Athletic Bilbao verloor het met 1-0 door een treffer van Raúl Garcia. Villarreal staat vierde in de Spaanse competitie met acht punten achter koploper Real Madrid. Bilbao staat zevende, maar heeft slechts twee punten minder dan Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen