Zulte Waregem nestelt zich vaster aan kop in België

20 november 2016, 21:51

De koppositie komt voorlopig niet in gevaar voor Zulte Waregem. De nummer één van België won zondag met 3-2 van directe concurrent RSC Anderlecht. Standard Luik verloor met 2-1 op bezoek bij KV Mechelen en Charleroi was met diezelfde cijfers te sterk voor Sporting Lokeren.

Zulte Waregem – Anderlecht

De thuisploeg stond door toedoen van Alessandro Cordaro snel op voorsprong. Nog voor rust trok Anderlecht de wedstrijd echter naar zich toe. Lukas Teodorczyk kwam tweemaal tot scoren, waardoor Anderlecht met 1-2 voor stond. In de tweede helft nam Waregem vliegensvlug het duel weer over. Timothy Derijck was trefzeker middels een strafschop en het winnende doelpunt was van Mbaye Leye. Waregem staat vijf punten voor op KV Oostende. Anderlecht staat zesde met acht punten minder.

KV Mechelen – Standard Luik

Standard Luik is terug te vinden in de middenmoot van de Belgische competitie, terwijl het na een teleurstellend vorig seizoen beter voor de dag probeert te komen. Het wist desondanks geen resultaat te behalen tegen KV Mechelen. Orlando Sá zette Standard weliswaar op voorsprong, maar Mats Rits en Nicolas Verdier zorgden dat de thuisploeg met 2-1 won. Standard en Mechelen staan na vijftien duels allebei op 22 punten.

Charleroi – Sporting Lokeren

In de Belgische competitie doet Charleroi goed mee voor de bovenste plekken. Door een 2-1 overwinning op Sporting Lokeren staat het vijfde met evenveel punten als nummer drie AA Gent. Voor eigen publiek kwam het door Marko Miric met 0-1 achter. Mamadou Fall en David Pollet wisten voor rust nog de overwinning veilig te stellen voor Charleroi. Lokeren staat drie punten boven de laatste plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen