Petrovic boos: "Hier kan je je niet tegen wapenen"

20 november 2016, 00:30

De boosheid en teleurstelling dropen van zijn gezicht, toen ADO Den Haag-coach Zeljko Petrovic na de uitwedstrijd tegen FC Groningen de pers te woord stond. Zijn elftal had zojuist met 2-1 verloren in het Noordlease Stadion. Petrovic baalde vooral van de manier waarop de doelpunten werden weggegeven.

"Of ik boos ben? Tja, hier kan je je niet tegen wapenen. Als je zulke doelpunten weggeeft, zo naïef... Dat heeft niets te maken met tactiek. Het waren gewoon simpele dingen", aldus Petrovic tegen de NOS. Hans Hateboer bracht FC Groningen in de tiende minuut op 1-0. Vlak voor rust kwam ADO nog wel langszij. "Dat was misschien onterecht, maar aan het begin van de tweede helft was er niets aan de hand. Alleen dan geef je zo het doelpunt weg."

Tyronne Ebuehi rende voor de 2-1 in zijn ijver na een blessure naar een positie waarmee hij buitenspel ophief. "Dat is ook een beetje onervarenheid", nam Petrovic het wel op voor zijn speler. "Maar door al die kleine details verlies je wel heel veel punten in dertien duels. Ik moet echter positief blijven. Want als ik als trainer al negatief ben, dan schiet het ook niet op", besloot Petrovic, inmiddels glimlachend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen