Weerzien tussen voormalig PSV'ers Petrovic en Faber

18 november 2016, 16:38

Na een reeks van acht wedstrijden waarin slechts twee punten werden gepakt, wist ADO Den Haag de negatieve spiraal voor de interlandperiode te doorbreken. De ploeg van coach Zeljko Petrovic won in het eigen Kyocera Stadion met 1-0 van Willem II. Zaterdag (20.45 uur) gaat ADO op visite bij FC Groningen.

Petrovic: "Hopen lijn door te trekken"

Dennis van der Heijden en Hector Hevel stonden tegen Willem II in de basis, maar Petrovic weet nog niet of dat ook tegen FC Groningen het geval zal zijn. "Dat is een totaal andere wedstrijd. Ik weet nog niet of wij hetzelfde systeem gaan hanteren als tegen Willem II. Hevel en Van der Heijden hebben het wel goed gedaan. Beiden werkten keihard en voerden hun taken uit. Tegen Groningen wordt iets anders gevraagd, wat kan uitmonden in een ander systeem. Maar daar gaan we nog over beslissen."

Faber: "Heb goede ervaringen met Petrovic"

FC Groningen is de huidige nummer vijftien van Nederland, maar Faber verwacht snel progressie te boeken. "Ons spel is naar behoren, maar we moeten nu ook de bijbehorende resultaten halen en een goede serie gaan neerzetten. De afgelopen wedstrijden creëren we voldoende mogelijkheden en het is nu zaak aanvallend en verdedigend nog meedogenlozer te worden." Faber kan niet beschikken over Danny Hoesen, Martijn van der Laan, Stefan van der Lei, Desevio Payne en Jesper Drost.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen