Hoop bij NEC: "Ajax pakt uit meer punten dan thuis"

18 november 2016, 09:05

NEC staat zondagmiddag voor de zware opgave om Ajax van de overwinning af te houden in de Amsterdam ArenA. Hoewel verdediger Dario Dumic beseft dat NEC een zware middag te wachten staat, heeft hij de overtuiging dat zijn team kan stunten.

"Vorig jaar werd het 2-2 en waren we ook dicht bij de overwinning", spreekt de centrumverdediger hoopvol tegen De Gelderlander. "Dit is één van de moeilijkste wedstrijden van het jaar, in het grootste stadion van Nederland. Toch moeten we erin geloven. Er zijn meerdere kleine ploegen die dit jaar een resultaat hebben behaald. Ajax heeft in uitwedstrijden ook meer punten gepakt dan thuis. Daar moeten wij hoop uit putten."

Toch zal NEC boven zichzelf uit moeten stijgen in de ArenA, beseft de verdediger. "We hebben een probleem met scoren. Dat heeft ook te maken met het in bezit houden van de bal. Dat moeten we verbeteren en daar werken wij hard aan. Als je negentig minuten moet verdedigen tegen Ajax, wordt het lastig. Dat zijn wij niet van plan. Daarnaast moeten we zorgen dat we dodelijk effectief zijn voor hun doel", besluit de verdediger van de nummer dertien van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen