Pochettino ziet Kane en Lloris nog lang bij Spurs blijven

18 november 2016, 07:57

Mauricio Pochettino maakt zich geen zorgen dat Harry Kane en Hugo Lloris het niveau van Tottenham Hotspur al snel ontgroeid zijn. De manager van de Londense club denkt dat het duo grootverdieners gelukkig is en daarom nog lange tijd op White Hart Lane wil blijven spelen.

Het duurt al een tijdje voordat Kane een nieuw contract tekent bij Tottenham, dat niet zoveel geld kan bieden als de topclubs in de Premier League. De 23-jarige concurrent van Vincent Janssen staat nog tot 2020 onder contract, met een weeksalaris van naar verluidt 50.000 pond. De Spurs willen hun salarisplafond niet voor hem doorbreken. Ook niet voor doelman Lloris, die een slordige 80.000 pond per week opstrijkt.

Pochettino denkt dat Kane en Lloris nog jaren aan boord zullen blijven, ondanks de salarismogelijkheden en de geruchten. "Ze zijn heel blij om hier te zijn en wij zijn gelukkig met deze spelers", zegt de manager. "Er zijn veel geruchten, maar de fans hoeven zich geen zorgen te maken: de spelers willen hier nog lang blijven. De club en de spelers zijn aan het praten over een nieuw contract en ik denk niet dat dit een probleem zal vormen."

Ter vergelijking voor het salaris van Kane en Lloris:  Wayne Rooney (300.000 pond), Daniel Sturridge (150.000 pond) en Jamie Vardy (100.000) verdienen een stuk meer. "Maar je kan hun situatie niet vergelijken met deze spelers. Ik maak me geen zorgen", besluit Pochettino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen