Bertrams wacht op zijn kans: "Ik ben al anderhalf jaar fit"

17 november 2016, 10:24

Met Jeroen Zoet voor zich zag Nigel Bertrams weinig perspectief op speeltijd bij PSV en dus besloot hij anderhalf jaar terug een transfer te maken. Bij Willem II kijkt de keeper echter ook continu vanaf de bank toe, want Kostas Lamprou krijgt de voorkeur.

Dat hij in Eindhoven de strijd niet aankon met Zoet had ook te maken met veel blessures, maar die spelen tegenwoordig geen rol meer. "Ik ben nu al meer dan anderhalf jaar fit en heb alle vertrouwen dat alles goed blijft. Ik gun mijn collega het beste en zeker geen blessure of pech, maar elke reservekeeper hoopt op een kans", zegt de doelman in Het Eindhovens Dagblad.

Hoewel Lamprou niet altijd een even zekere indruk maakt, staat hij toch nog altijd onder de lat in Tilburg. "Je weet ook dat een keeper niet zo snel wordt gewisseld. Ik kan nu niks anders doen dan hard trainen en in oefenwedstrijden en bij Jong Willem II laten zien wat ik waard ben."

In anderhalf jaar tijd maakte Bertrams nog geen een minuut in het eerste van de Tilburgers. Bij PSV kwam hij wel al tot een optreden in de hoofdmacht in de KNVB-beker. Verder speelde hij met de beloften regelmatig in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen