Jurjus droomt van Oranje: "Dat wordt mijn doel"

16 november 2016, 19:57

Hidde Jurjus stond dinsdagavond voor het laatst onder de lat bij Jong Oranje. Vanwege zijn leeftijd (22) kan de doelman niet meer in actie komen voor de beloftenploeg. Daarom richt hij zijn blik nu op het Nederlands elftal. "Eerst moet ik spelen bij PSV."

Op de Vijverberg speelde Jong Oranje met 1-1 gelijk tegen de leeftijdsgenoten van Portugal. "Deze wedstrijd wordt natuurlijk wel door de KNVB en de mensen die daar werken gezien, dat is heel belangrijk voor mij", aldus Jurjus na afloop tegen Regio 8. De doelman richt zich allereerst op PSV, maar spelen voor Nederland blijft een droom. "Nu is het absoluut niet aan de orde natuurlijk. Ik moet eerst zorgen dat ik bij PSV ga spelen. Dat is mijn doel nu. Het is een droom, maar ik hoop dat het lukt."

Ook Vincent Vermeij speelde zijn laatste wedstrijd in dienst van Jong Oranje. Voor de oud-speler van de Graafschap was het bijzonder dat dat juist gebeurde in het stadion van zijn oude club. "Het was wel weer even een kippenvelmomentje. Ik had niet verwacht dat op het moment dat ik het veld inloop het hele stadion tekeer gaat. Dat was heel leuk om mee te maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen